Nowości wydawniczePoniższa wyszukiwarka pomoże Ci w odnalezieniu publikacji. Możesz wyszukiwać po numerach ISBN lub ISSN. Ponadto możesz wpisać nazwisko autora tytuł lub fragment publikacji.WAŻNE - sklep internetowy ma nowy adres: https://ierigz-publikacje.pl
Nr 64 Strategie i kierunki rozwoju rolnictwa europejskiego (1). Materiały do syntezy
Janusz Rowiński, Małgorzata Bułkowska Warszawa, 2012
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 66 Zarządzanie w rolnictwie i ogrodnictwie
Martin Odening, Wolfgang Bockelmann, Red. Wojciech Ziętara, Zofia Mirkowska Warszawa, 2012
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 59 Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (17). Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Red. nauk. Mariola Kwasek Warszawa, 2012
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 54 Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie
Red. nauk. Bożena Nosecka Warszawa, 2012
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 44 Zmiany systemu podatkowego w rolnictwie
Red. nauk. Joanna Pawłowska-Tyszko Warszawa, 2012
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 46.1 Impact of Greening of the Common Agricultural Policy on the Polish Farma
Red. Adam Wąs Warszawa, 2012
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 19 / 2013 Rynek ryb
Krzysztof Hryszko (red.) Warszawa, 2013
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (21,00 zł) - wersja papierowa (21,00 zł)
Nr 44 / 2013 Rynek mleka
Jadwiga Seremak-Bulge (red.) Warszawa, 2013
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (21,00 zł) - wersja papierowa (21,00 zł)
Nr 47 Ocena koordynacji i współpracy między instytucjami działającymi na rzecz rozwoju rolnictwa i obszarów wiejskich - na poszczególnych poziomach administracyjnych
Red. nauk. Danuta Kołodziejczyk Warszawa, 2012
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna |
ZamówienieTwój koszyk jest pusty...
kliknij i przejdź do koszyka Nowości wydawniczeNajczęściej czytaneDział Wydawnictwul. Szkolna 2/4 |