Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Seminarium: Bezpieczeństwo żywnościowe i bezpieczeństwo żywności - wielowymiarowe podejście

2016-02-05

W dniu 05.02.16 r. w Instytucie Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - PIB odbyło się seminarium pt. "Bezpieczeństwo żywnościowe i bezpieczeństwo żywności - wielowymiarowe podejście".

Referat wygłosiła: dr inż. Agnieszka Obiedzińska

Prezentacja

 

Prof. dr hab. Andrzej Kowalski
Dyrektor IERiGŻ-PIB

Utworzył
Ewa Sierakowska
2016-02-05
Opublikował
Ewa Sierakowska
2016-02-05
Modyfikacja
Ewa Sierakowska
2016-02-05
Odwiedzin: 9544