Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Seminarium w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym Krajowego Związku Rewizyjnego Spółdzielni "SCh"

2011-10-06

W dniach 21-22 marca 2011 r. w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym Krajowego Związku Rewizyjnego Spółdzielni "SCh" w Warszawie odbyło się seminarium nt. "Produkcja i promocja mięsa wieprzowego wysokiej jakości i jego przetworów". W spotkaniu wziął udział prof. dr hab. Andrzej Kowalski, który wygłosił referat Przegląd sytuacji w zakresie przetwórstwa mięsnego z uwzględnieniem produkcji i promocji żywności wysokiej jakości; świat, EU, Polska - opłacalność, bariery, perspektywy.

Utworzył
Ewa Sierakowska
2011-10-06
Opublikował
Ewa Sierakowska
2011-10-07
Modyfikacja

2014-03-26
Odwiedzin: 6574